Logo

Logodesign er forenklingens kunst. Det er sjældent enkelt at udforme et logo, men det skal resultatet gerne være. Udfordringen ligger i at indfange produktets og virksomhedens sjæl med så få streger som muligt i et så unikt grafisk udtryk som muligt. Opgaven er faktisk så enkel, at den kræver en ekspert.

VIRKSOMHEDENS ANSIGT
Et logo kan betragtes som virksomhedens ansigt. En persons ansigt er væsentlig for førstehåndsindtryk og genkendelse uden dog at fortælle alt om personen. På samme måde kan man heller ikke forvente af et logo, at det kommunikerer virksomhedens samlede forretningsgrundlag og værdier. Logoets primære funktion er at sende positive signaler og skabe genkendelse – og samtidig gerne afspejle noget af virksomhedens ”sjæl”.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION
Med et markant logo som kommunikationens omdrejningspunkt kan den gode historie om virksomheden fortælles effektivt og troværdigt.

DIT LOGO
Udfyld logoformularen og få udviklet dit eget logo lige her nedenfor – og se eksempler på Freehand’s logoer her …

Få udviklet dit unikke logo – gratis idéskitser!

INDLEDENDE LOGOIDÉER UDEN BEREGNING
Udfyld formularen og få – helt uforpligtende – tilsendt en håndtegnet skitse med tre forskellige grundlæggende logoidéer (ikke færdige logoforslag).

EN PING-PONG-UDVIKLINGSPROCES
Det koster dig kun penge, hvis du derefter vælger at gå videre. Udviklingsprocessen forløber på den måde, at du først – uden omsvøb – kommenterer på idéskitserne (pr. email eller telefonisk), hvorefter du modtager en række egentlige designskitser og løbende kommenterer på disse, indtil vi når frem til en logoskitse, du er tilfreds med. Herefter rentegnes logoet og faktura fremsendes.

FAST PRIS
Prisen er kr. 4.000,- + moms for et færdigudviklet og rentegnet logo digitalt leveret i alle relevante udgaver og filformater til tryk, skærm og hjemmeprint.