Marketing

Et væsentligt formål med marketing/markedsføring er at formidle virksomhedens positive egenskaber og gøre dem kendt for målgruppen, så gode, stabile relationer skabes.

KONSISTENS OG KONSEKVENS
Et tydeligt og troværdigt brand image skaber tillid og loyalitet, og det er afgørende vigtigt at arbejde ud fra en klart defineret “personlighed”, så der altid er konsistens og konsekvens i markedsføringen. Freehand arbejder tæt sammen med sine kunder om at “holde linjen” og derved opnå størst mulig effekt af markedsføringsindsatsen.

MARKEDSFØRING ER EN NØDVENDIGHED
Der har altid været behov for markedsføring, og idag er det mere nødvendigt end nogensinde at gøre en særlig indsats for at skille sig ud fra mængden. Det er essentielt for enhver virksomhed at have en skarp profil for at få plads i kundernes bevidsthed.

GODT FORARBEJDE ØGER EFFEKTEN
Målet med markedsføring er jo at skabe kendskab, kontakt, salg og loyalitet, og det kan i høj grad betale sig at tænke strategisk omkring sammensætningen og udformningen af virksomhedens markedsføringsaktiviteter.

MEST FOR PENGENE
Freehand indgår i et åbent og involverende samarbejde med sine kunder for at opnå den mest effektive markedsføring indenfor det givne budget.

FREEHAND KAN GØRE DEN STORE FORSKEL
Freehand har mange strenge at spille på og har erfaring og kompetence indenfor bl.a. illustration, grafisk design og layout, logodesign, webdesign og animation/video.