Webdesign

De færreste virksomheder kan leve uden en hjemmeside. Freehand tilbyder brugervenlige kundestyrede webløsninger udviklet i WordPress eller Weebly med fokus på effektiv kommunikation og uproblematisk drift.

KONSISTENS OG KONSEKVENS, OGSÅ ONLINE
Det er vigtigt for enhver virksomhed at have et markant image, så der ikke sker forveksling med konkurrenterne. Virksomhedens visuelle og verbale fremtoning skal genfindes i alle de sammenhænge, hvor virksomheden markedsfører sig, således også på Internettet – både mobilt og stationært.

SELVFØLGELIG KAN DET LADE SIG GØRE
Tekniske begrænsninger må ikke være årsag til et svagere image på Nettet. Grafik og teknik skal tilsammen skabe fokus på det, det drejer sig om, nemlig budskabet. Når det gælder effektiv kommunikation, bestemmer kreativiteten over teknikken, aldrig omvendt.

SYNLIGHED PÅ NETTET
En grundlæggende “Google-venlig” teknisk opbygning af websitet sikrer korrekt indeksering i søgemaskinerne og god synlighed på Internettet. Freehand samarbejder iøvrigt med den Google-certificerede Herningvirksomhed Komo omkring Google Ads og avanceret SEO, hvor det er relevant.